Personvern

Disse retningslinjene gjelder for kurs.nhi.no og ikke nødvendigvis for andre produkter NHI leverer. Når du forlater dette området, bør du lese retningslinjene som gjelder for området du går til. Hvis du ikke aksepterer disse retningslinjene, må du avbryte og gå ut av dette området.

Ved å gå inn på og bruke dette området aksepterer du vilkårene i disse retningslinjene for konfidensialitet.

 

Innhenting av generelle data
Når du tar kurs hos oss, oppbevarer vi blant annet navn og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å gi tilgang til kursene og administrere dine kursgjennomganger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med ditt abonnement. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen ved betaling med kredittkort.

Kortnummer eller kontoopplysninger oppbevares ikke av Norsk Helseinformatikk.

Vi bruker og krever cookies for at du skal kunne registrere deg og gjennomføre en bestilling.

Norsk Helseinformatikk selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Norsk Helseinformatikk er ansvarlig for transaksjonen.

 

Personopplysninger
For å kunne svare på spørsmål, etterkomme ønsker og administrere interaktive kundeprogrammer kan det være nødvendig å be om personopplysninger som navn og epostadresse. NHI kan bruke denne informasjonen til å svare på spørsmålene dine eller kontakte deg via e-post for å informere deg om praktiske opplysninger vedrørende din kursgjennomgang eller nye kurs, tjenester eller kampanjer.

Hvis du bestiller et produkt eller en tjeneste eller legger inn innhold på dette området, kan NHI ha behov for å kontakte deg for å få tilleggsinformasjon som er nødvendig for å utføre eller etterkomme bestillingen. NHI vil imidlertid ikke, med mindre dette er pålagt av gjeldende lovgivning, gi ut denne informasjonen til en tredjepart uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å utføre eller etterkomme bestillingen eller administrere interaktive kundeprogrammer. I tillegg til personopplysningene som du eventuelt gir NHI, kan dette området bruke teknologi som gjør det mulig for NHI å innhente teknisk informasjon som Internett-protokolladressen, datamaskinens operativsystem, type webleser, trafikkmønstre og adressene til eventuelle henvisende webområder.

 

Sikkerhet
Vær oppmerksom på at selv om det alltid medfører risiko når du gir fra deg personopplysninger, enten personlig, via telefon eller over Internett. Fordi ingen systemteknologi er fullstendig beskyttet mot inntrengere og forsøk på ødeleggelse, har NHI gjort det vi kan for å unngå og minimere risikoene ved uautorisert tilgang til, upassende bruk av og feil i personopplysninger. NHI bruker blant annet krypteringsteknologi for å innhente og overføre sensitive data.

 

 

Nøyaktighet på innhentet data
NHI kan på eget initiativ, eller etter ønske fra deg, komplettere, korrigere eller slette ufullstendig eller foreldet informasjon eller feil i persondata innhentet av NHI i forbindelse med driften av dette området.

 

Besøksidentifikasjon
Fra tid til annen kan informasjon bli lagt på datamaskinen din, slik at NHI kan identifisere deg. Denne informasjonen er kjent som informasjonskapsler (cookies). Ved å vise hvordan og når besøkende bruker dette området, kan denne informasjonen hjelpe NHI til å fortsatt forbedre området. Bruken av informasjonskapsler er en industristandard, og mange webområder gjør seg bruk av dem. Informasjonskapsler lagres på datamaskinen din, og ikke på dette området. Hvis du ikke vil motta informasjonskapsler eller bli informert om når disse blir lagt på maskinen din, kan du angi dette i webleseren – hvis leseren du bruker, har denne funksjonen.

 

Endringer
NHI kan endre disse retningslinjene for personvern, eller endre, redigere eller trekke tilbake tilgang til, eller endre innholdet på dette området, når som helst med eller uten varsel.